Hielander Whisky Festival

Het whiskyfestival van Noord Nederland is klaar voor de 12de editie! Met masterclasses, rondleiding van de Ben Nevis Club en festivalbotteling.

Festival datum

9 – 10 februari 2024

Festival locatie

Grote Kerk Alkmaar

Festival tickets

€ 39,95 middag/avond

Hielander Whisky Festival

Het Hielander Whisky Festival gaat haar 12de editie tegemoet. De organisatie is al volop in beweging en de kaartverkoop is al gestart.

Georganiseerd door de Ben Nevis Club en Hielander, specialist in de Schotse gastronomie, hebben in 2013 de eerste fase gelegd voor wat uitgegroeid is tot het whiskyfestival van Noord-Holland.

Het aankomende festival staat wederom in het teken van puur genieten, whisky tastings en meer… De Ben nevis Club staat weer klaar voor inspirerende rondleidingen langs de whisky’s.

Wederom is er een programma van Masterclasses die je dieper meeneemt in de belevenis van whisky proeven. En ook dit jaar staat er een festivalbotteling klaar.

Programma 2024

Het whiskyfestival van Noord-Holland maakt zich klaar voor de 11de editie in de Grote Kerk in Alkmaar. Met drie sessies om fantastische whisky’s te proeven.

Kies tijdens het festival ook voor Masterclasses of maak een rondleiding met de Ben Nevis Club! Kortom ook de komende editie staat garant voor veel whisky plezier.

9 – 10 februari 2024